My Contrastica version 2.0.4

Marketplace Forums Themes My Contrastica My Contrastica version 2.0.4

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  mythemes 6 years, 6 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1684

    mythemes
    Keymaster

    XML export data: http://test.mythem.es/my-contrastica/extern/mycontrastica.wordpress.2013-07-21.xml

    if have issues / error / bugs – give url or screenshot

    #1698

    Oz
    Member

    Hi! Tnx ti create a wonderful template for wordpress named my contrastica!
    I have a problem: i can’t set preview image in my post. I try to set it but it wont show me the picture in the home page and in the panel control!
    I also tryed to import XML data in http://www.salvatorematarrese.net but i can only view the imported preview image in home page but not the mine! please, can help me? it’s a js problem ?

    How i can resolve my problem? The link to my site is http://www.salvatorematarrese.net.

    #1699

    Oz
    Member

    I also tried to reinstall wordpress without plugin but i can’t solve the problem.

    #1700

    mythemes
    Keymaster

    ok
    first get new update 2.0.5

    here

    second

    you have 2 options ( wp-admin -> Appearance) Theme Options and Under Construction

    If you want use default blog, go to Under Construction options and verify if is checked “Use under construction template”

    if is checked, uncheck it and click update

    ————————————————
    thanks for the feedback, I hope this will help

    #1701

    mythemes
    Keymaster

    Possibly you have not set featured image

    look here
    1. http://mythem.es/wp-content/uploads/2013/07/contrastica-screen1.png
    2. http://mythem.es/wp-content/uploads/2013/07/contrastica-screen2.png

    ———————————————————–

    if that does not help ! Contact me from contact form ( direct contact)

    give me your admin credentials: user / password

    and I’ll look to see what the problem is.

    #1704

    Oz
    Member

    It’s exactly HERE the problem : ) I set every time the featured image but it doesn’t appear!!!! and every time it return to “null image” !!!

    #1705

    mythemes
    Keymaster

    ok give me credentials ( use contact form )

    #1706

    mythemes
    Keymaster

    fixed
    get update 2.0.6

    —————————————–
    thanks for the feedback

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

scotlandtrang@mailxu.com klaman@mailxu.com